IniciNoticiesCulturaEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA ARRIBA A LA BIBLIOTECA AMB DIVERSES...

EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA ARRIBA A LA BIBLIOTECA AMB DIVERSES ACTIVITATS.

La biblioteca de Tordera acull enguany diverses activitats en motiu del dia internacional de la dona. El teatre torna a la biblioteca amb la història d’ una dona que poèticament dibuixa a través de la memòria, els dolors i les alegries d’ una vida que encara continua. Aquest espectacle és un monòleg de moltes veus en una sola actriu. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons ens parla sobre l’ espectacle.

dia de la dona 1

La representació serà avui a dos quarts de 10 nit. Dissabte, 9 de Març serà el torn per els més petits amb una hora del conte amb titelles i objectes animats. “ Nens i nenes, nenes i nens”, és el títol de l’ espectacle a càrrec de rondallaire.

Aquest conte tracta el tema cultural i la igualtat de gènere d’ una manera lúdica i sense moralitzar. Ho explica, Silvia Anfrons.

dia de la dona 2

L’ activitat començarà a les 12 migdia i va dirigit a infants a partir de 3 anys. Finalment, Dimarts, 12 de Març tindrà lloc la presentació del llibre fraccions, d’ Emilia Illamola, a càrrec de Sílvia Anfrons.imatge_804 Ella mateixa ens dóna detalls del llibre.

dia de la dona 3

La presentació serà dimarts vinent, a dos quarts de 8 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES