IniciGeneralELS FARMACÈUTICS ALERTEN QUE ESTAN A PUNT DEL COL•LAPSE I DECIDIRAN AQUESTA...

ELS FARMACÈUTICS ALERTEN QUE ESTAN A PUNT DEL COL•LAPSE I DECIDIRAN AQUESTA TARDA SI FAN UN NOU TANCAMENT PATRONAL.

Les farmàcies catalanes han penjat avui cartells informant els seus clients que la Generalitat no els paga les receptes des del novembre. Això implica que els medicaments que dispensen als usuaris de la sanitat pública els paguen els farmacèutics i no el CatSalut. En concret, aquest cartell diu: “Durant 4 mesos les farmàcies hem pagat la vostra medicació”.farmacia.jpg_1560316694

El Servei Català de la Salut no va poder pagar el mes passat la factura de les receptes corresponent al novembre, amb la qual cosa el govern ja deu a les farmàcies més de 302 milions d’euros. el vicepresident del consell de Col·legi de Farmacèutics de Catalunya, Josep Aiguabella, denuncia que retardant-los els pagaments dels fàrmacs el Govern els està carregant el problema que té amb Madrid. Unes desavinences que ha de solucionar, diu, d’una altra manera.

farmacies 1
En aquest sentit, farmacèutics de tot Catalunya, entre ells de Tordera, han reuniran aquesta tarda per decidir com s’ afronta aquesta situació i si preveuen alguna mesura de pressió.

farmacies 2
Segons el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, 14 farmàcies ja han hagut de tancar o presentar concurs de creditors i amb aquest nou retard d’altres ja han començat també a tancar portes.

ÚLTIMES NOTÍCIES