IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA DE DANSA CRISTINA LLOBET OBTÉ DIVERSOS PREMIS EN EL FESTIVAL INTERNACIONAL...

L’ESCOLA DE DANSA CRISTINA LLOBET OBTÉ DIVERSOS PREMIS EN EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA I DANSA CELEBRAT A TORDERA.

Fa poques setmanes, l’Escola de Dansa Cristina Llobet va participar en el Festival Internacional de Música i Dansa que es va celebrar a Tordera. En un principi, el certamen s’havia de celebrar al Teatre Clavé, però finalment va ser la masia Mas Sant Jaume qui va acollir el festival. La responsable de l’escola de dansa torderenca explica en què consisteix aquest esdeveniment.

cristina llobet 1

L’Escola de Dansa Cristina Llobet va obtenir uns grans resultats en el festival. Va aconseguir el tercer premi en la modalitat de dansa de caràcter, amb nenes de 9 i 10 anys; es va endur el primer premi en la modalitat de dansa clàssica i també va guanyar el gran premi del certamen en la modalitat de dansa contemporània, compartit amb una cantant d’òpera. 22c18e0580599de06a33feda95239c48.wix_mp_1024Cristina Llobet recorda les modalitats amb què van participar al concurs i avança quines són les properes cites de l’escola.

cristina llobet 2

Les ballarines i ballarins torderencs que van participar al Festival Internacional de Música i Dansa tenen entre 9 i 28 anys. Cristina Llobet explica com afronten els mesos que queden fins al maig.

cristina llobet 3

Actualment, l’Escola de Dansa Cristina Llobet compta amb 149 alumnes de dansa clàssica contemporània i espanyola, flamenc, jazz i hip hop.

ÚLTIMES NOTÍCIES