IniciNoticiesEducacióCÀRITAS OFEREIX UN ESPAI ON NENS DESAFAVORITS DE TORDERA PUGUIN FER ELS...

CÀRITAS OFEREIX UN ESPAI ON NENS DESAFAVORITS DE TORDERA PUGUIN FER ELS DEURES.

logoCCàritas i la Parròquia de Tordera han engegat una nova iniciativa per les famílies més necessitades. Es tracta d’un espai, on els nens i nenes de les famílies ateses per Caritas poden anar a fer els deures, amb el suport de voluntaris de l’entitat. Aquest projecte s’anomena “Espai Deures” i s’adreça a estudiants de primària i secundaria. La voluntària, Sara Balaguer ens explica l’iniciativa.

sara caritas 1

L’objectiu és poder oferir un espai on els infants amb dificultats socioeconòmiques puguin fer els deures, adquirir hàbits d’organització i d’estudi, reforçar continguts curriculars i alhora contribuir al desenvolupament personal. L’espai està obert els dimarts i dijous, de dos quarts de sis a dos quarts de set de la tarda. La Sara, és de moment, l’única voluntària que participa en el projecte. Per aquest motiu, fa una crida a estudiants de magisteri i ciutadans en general, que vulguin col·laborar en aquest espai deures.

sara caritas 2

Un total de 24 nens i nenes es beneficien d’aquest servei de Càritas amb l’objectiu de reforçar l’aprenentatge d’aquestS. Ho explica Sara Balaguer.

sara caritas 3

Precisament, la demanda d’aquest tipus de servei fa que, des de Caritas, es vulguin aplegar més voluntaris per poder treballar amb més nens i nenes i durant més dies. El reforç escolar de Càritas es fa els dimarts i dijous de dos quarts de sis a dos quarts de set de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES