IniciNoticiesEntitatsAQUESTA TARDA ES FA ENTREGA DEL II PREMI JOVE TORDERENC 2012.

AQUESTA TARDA ES FA ENTREGA DEL II PREMI JOVE TORDERENC 2012.

jovetorderencAvui es farà entrega del II Premi Jove Torderenc 2012, organitzat per la Joventut Nacionalista de Catalunya a Tordera. El candidats d’ enguany són en Marc Torra, de 28 anys, jugador del F.C. Barcelona d’hoquei patins i integrant de la Selecció Espanyola, amb els quals ha aconseguit més d’una quinzena de títols estatals, continentals i mundials. La Mariona Llorens, de 22 anys, que aquest passat estiu s’ha proclamat campiona del món de bitlles catalanes, formant part de la selecció catalana sub-25.

En Nacho Sánchez que durant el 2012 va participar en 3 cimeres de joves i infants sobre el medi ambient. Va ser escollit per participar en una conferència a nivell estatal, que es va celebrar a Vitòria-Gasteiz, sobre la sostenibilitat a les escoles i als pobles. Finalment, al maig de l’any passat, va ser seleccionat com un dels representants catalans de la delegació espanyola, que va participar a la conferència europea “Els joves tenim cura del planeta”, celebrada a Brussel·les.

Finalment, la Verònica Montero fa més de tres anys que es dedica a la música, àmbit on ha guanyat dos concursos de talents locals. A més de diverses col·laboracions, i cantar en ràdios, va guanyar el concurs “GEROX”, és membre de dos grups de música i actualment està preparant un videoclip. Però el fet més rellevant que ha aconseguit és el segon premi del concurs “Teenstar”, organitzat per Música Global, una de les discogràfiques més importants de Catalunya. La presidenta de la JNC a Tordera, Judith Toronjo explica els objectius que es busquen amb aquest premi.

judith torderenc

El II Premi Jove Torderenc de l’any 2012 s’entregarà avui, a tres quarts de 8 del vespre, a l’auditori del Teatre Clavé. L’acte finalitzarà amb un piscolabis per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES