IniciNoticiesEntitatsEL CLUB FUTBOL TORDERA COMENÇA ELS PREPARATIUS DEL SEU CENTENARI I FA...

EL CLUB FUTBOL TORDERA COMENÇA ELS PREPARATIUS DEL SEU CENTENARI I FA UNA CRIDA PER RECOLLIR FOTOGRAFIES, VIDEOS I DOCUMENTACIÓ DE L’ENTITAT.

centenaritorderaEl CF Tordera celebrarà el seu centenari l’any 2014. Per aquest motiu, s’ha creat un comitè organitzador de l’efemèride per començar a preparar activitats commemoratives. Entre aquestes, es prepara l’edició d’un DVD i la realització d’una exposició. També es treballa per fer un cens de tots els jugadors i entrenadors que han passat pel club amb l’objectiu de convidar-los a totes les activitats que s’organitzaran.  Per tant, es demana la col·laboració de la ciutadania que pugui cedir documentació, fotografies, vídeos, objectes relacionats amb el club, explicar anècdotes, entre d’altres. Ho explica un membre del comitè organitzador, Jaume Sala.

Jaume Sala contacte per material DVD

Durant els 100 anys del club futbol Tordera han passat molts presidents. El més antic, encara en vida, és en Jaume Pont qui ha explicat per Ràdio Tordera la seva satisfacció d’haver format part de l’historia del club.

Jaume Pont satisfacció del centenari

Jaume Pont assegura que el club futbol Tordera ha aportat molt al poble.

Jaume Pont aportacio del CF al poble

La gran família del CF Tordera està formada per prop de 400 persones entre jugadors, entrenadors i delegats. El club  disposa actualment de dos camps de gespa artificial, el que permet disputar de manera simultània quatre partits de futbol 7 o dos de futbol 11.

La temporada passada es van inaugurar set nous vestidors, una obra feta per l’ajuntament, que millora notablement l’organització dels entrenaments i partits.  Recordem que tothom qui disposi de material o informació del club i la vulgui cedir es pot posar en contacte al telèfon 93.764.10.53 a les tardes o al 691.82.50.42 o al correu electrònic: cftordera@cftordera.cat