IniciNoticiesCulturaLA PEL·LÍCULA ELS NENS SALVATGES I L’ESPECTACLE DE MALABARS NOTRE VIE PROTAGONITZEN...

LA PEL·LÍCULA ELS NENS SALVATGES I L’ESPECTACLE DE MALABARS NOTRE VIE PROTAGONITZEN LA NIT AINDA DEL DIVENDRES 22 DE FEBRER. LA COMPANYIA VALENCIANA LA COJA DANSA PORTA DISSABTE 23 DE FEBRER AL TEATRE CLAVÉ L’ESPECTACLE AMAGATALL DINS DEL CICLE FAMILIAR.

ElsnenssalvatgesDoble proposta escènica aquest cap de setmana a Tordera. Divendres el cicle ainda presenta Els nens salvatges un pel·licula que explica la relació entre tres adolescents que viuen en una gran ciutat: l’Àlex, el Gabi i l’Oky. Són uns desconeguts pels seus pares, pels seus professors i per ells mateixos. La pel·lícula s’endinsa al món de l’adolescència per a mostrar els problemes d’incomunicació i les vies de fugida d’un grup de joves.

Dirigida per Patricia Ferreira, Els nens salvatges està protagonitzada per Marina Comas (Pa negre), Àlex Monner (Polseres vermelles, Herois) i Albert Baró (Les veus del Pamano). El repartiment el completen Ana Fernández, Aina Clotet, Clara Segura, Emma Vilarassau, Francesc Orella, Montse Germán i José Luis García Pérez.

Estrenada el maig de 2012, ha rebut nombrosos premis, entre ells la Bisnaga d’or a millor pel·lícula al Festival de Màlaga 2012, certamen en què també van rebre la Bisnaga de plata al millor guió, al millor actor de repartiment per Àlex Monner i a la millor actriu de repartiment per Aina Clotet. Els nens salvatges també ha estat guardonada amb el Gaudí al millor actor per Àlex Monner i ha rebut tres nominacions als premis Goya 2013. El director del teatre, Josep Navarro explica que enguany s’ha volgut reforçar el cicle ainda.

navarro cicle ainda

Els nens salvatges es projectarà en català el divendres 22 de febrer a les 22:00h dins del Cicle Ainda. Un cop acabada la pel·lícula, la nit continuarà amb la Zona Postdata, en aquest cas protagonitzada per Colas Rouanet i l’espectacle de malabars Notre vie… Aquesta és la primera de les propostes de circ que se succeiran en les nits Ainda de la programació, arran de la participació al projecte Camins Emergents, xarxa de difusió transpirinenca del projecte europeu de cooperació transfronterera POCTEFA Pirineus de circ i del projecte euroregional Process()s.

amagatallDissabte serà el torn del cicle familiar amb la companyia La Coja Dansa. L’espectacle de dansa Amagatall gira al voltant de l’aventura d’uns pares que busquen desesperadament la seva filla i el seu amic, desapareguts en sortir volant al costat d’un globus. En l’espectacle els pares descobreixen els amagatalls secrets de la seva filla, que no són sinó els llocs on vola amb la imaginació quan vol aïllar-se d’un món que no entén. Escoltem el director de la companyia i coreògraf, Santi de la Fuente.

amagatall

Amagatall està interpretat per dos ballarins acompanyats per animacions en vídeo i per una música creada especialment per a l’espectacle. La proposta de La Coja Dansa s’adreça especialment a infants entre 4 i 10 anys i es durà a terme a la Sala Gran del Teatre Clavé el dissabte 23 de febrer a les 18:00h.

Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93 765 05 72. Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2€ per a aquest espectacle. El descompte no és acumulable a d’altres promocions.