IniciNoticiesSocietatLA VENDA DE BITLLETS A L’ESTACIÓ DE TORDERA NOMÉS ADMETEN TARGETES DE...

LA VENDA DE BITLLETS A L’ESTACIÓ DE TORDERA NOMÉS ADMETEN TARGETES DE CRÈDIT.

03693El pla d’automatització de les estacions de Rodalies, que Renfe ha començat a implementar a diverses poblacions, entre elles Tordera, té lectures molt dispars. Per exemple, l’anunci de la fi de la venda manual de bitllets i la instal·lació de màquines autovenda es considera com una mesura de deteriorament del servei i equipament.  Un dels punts més criticats és que les màquines només admeten targetes de crèdit. Així ho confirmava l’auxiliar d’ Adif a l’estació de Tordera, en declaracions a aquesta emissora.

autoventa 1

Renfe té una visió molt diferent de la jugada. Diuen que tot forma part d’un pla per millorar el servei dels usuaris.  Precisament, alguns usuaris de l’estació de Tordera ens valoraven l’actuació.

autoventa 2

L’horari de l’estació de Tordera és ara de 7 matí a 3 de la tarda. Pel que fa a la posada en funcionament del servei de bar, Adif ha informat que properament s’obrirà la tramitació per a la licitació del servei.

Aquest nou model de gestió “personalitzat” pretén, segons la companyia, dotar la majoria d’estacions de rodalies de noves màquines autovenda que permetran obtenir tant bitllets de rodalia, regionals com títols integrats. Renfe ha destinat prop de 7 milions d’euros en la compra i renovació d’aquestes màquines.

ÚLTIMES NOTÍCIES