IniciNoticiesEntitatsMARC TORRA, MARIONA LLORENS, VERÒNICA MONTERO I NACHO SÁNCHEZ SÓN ELS QUATRE...

MARC TORRA, MARIONA LLORENS, VERÒNICA MONTERO I NACHO SÁNCHEZ SÓN ELS QUATRE FINALISTES DEL II PREMI JOVE TORDERENC 2012, ORGANITZAT PER LA JOVENTUT NACIONALISTA DE CATALUNYA A TORDERA.

jovetorderencJa es coneixen els noms dels quatre candidats al II Premi Jove Torderenc 2012, organitzat per la Joventut Nacionalista de Catalunya a Tordera. Recordem que l’objectiu del premi es donar importància a les fites aconseguides pels joves del municipi, en un moment on no tenen la incidència que es mereixen.

Els dos candidats escollits per la JNC són: d’una banda en Marc Torra, de 28 anys, jugador del F.C. Barcelona d’hoquei patins i integrant de la Selecció Espanyola, amb els quals ha aconseguit més d’una quinzena de títols estatals, continentals i mundials; i d’altra banda la Mariona Llorens, de 22 anys, que aquest passat estiu s’ha proclamat campiona del món de bitlles catalanes, formant part de la selecció catalana sub-25.

Els altres dos candidats, sorgits de la votació popular a través de la xarxa social Facebook, són la Verònica Montero i en Nacho Sánchez. Els presenta la presidenta de la JNC a Tordera, Judith Toronjo.

jove torderenc 1

Dilluns es va obrir la votació final, que serà compartida entre un jurat que determinarà l’organització i la votació popular, que es pot fer a través de l’enllaç que trobareu al grup del Facebook “I Premi Jove Torderenc”. Tant una part com l’altra representen un 50% dels vots. Ho explica Judith Toronjo.

jove torderenc 2

Cada dia, al vespre, l’organització del premi penjarà els resultats de la votació popular de forma anònima, perquè tothom pugui veure com van. Només es pot votar una vegada des d’un mateix ordinador.

Properament també es repartirà un butlletí informatiu per donar a conèixer al poble els quatre candidats finalistes.

El II Premi Jove Torderenc de l’any 2012 s’entregarà el proper divendres, 22 de febrer, a les 8 del vespre, a l’auditori del Teatre Clavé. L’acte finalitzarà amb un piscolabis per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES