IniciNoticiesSocietatUNA AVARIA EN EL TUB D’IMPULSIÓ D’AIGUA A LA POTABILITZADORA TALLA EL...

UNA AVARIA EN EL TUB D’IMPULSIÓ D’AIGUA A LA POTABILITZADORA TALLA EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA AL MUNICIPI DURANT MÉS DE SIS HORES.

IMGP6806Una avaria en el tub d’impulsió de l’aigua a la planta potabilitzadora, a l’alçada de la carretera de Fogars, va tallar ahir al migdia el subministrament d’aigua a bona part del municipi. Passades 6 hores, el subministrament es va reestablir després que els tècnics d’ Aqualia aprofitessin el tall per col·locar una vàlvula de sectorització en aquest tram i evitar així que aquest incident es repeteixi. El regidor de medi ambient, obres i serveis, Carles Aulet assegurava que l’avaria d’ahir era conseqüència de la fase de proves de la nova planta potabilitzadora.

aulet tall 1

Fa uns dies ha entrat en fase de proves la nova planta potabilitzadora de Tordera, que en breu estarà a ple rendiment. L’entrada en funcionament de la potabilitzadora implica també el canvi de vàlvules de sectorització per tal que en cas d’avaria no es deixi el municipi sense aigua com va passar ahir amb el trencament del tub d’impulsió. Carles Aulet assegura que la planta podria entrar a ple rendiment la setmana vinent.

aulet avaria 2

Des de l’Ajuntament es recorda que s’està treballant per resoldre definitivament la problemàtica de l’aigua a Tordera i lamenta les molèsties que aquests dies es puguin ocasionar en aquest sentit.

ÚLTIMES NOTÍCIES