IniciNoticiesEntitatsEL CONGRÉS APROVA LA PRESA EN CONSIDERACIÓ DE LA ILP PER LA...

EL CONGRÉS APROVA LA PRESA EN CONSIDERACIÓ DE LA ILP PER LA DACIÓ EN PAGAMENT.

PAH-CongresoEl Congrés dels Diputats ha acceptat a tràmit amb 334 vots a favor i una abstenció la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sobre la dació en pagament. Això ha estat possible després que el PP ha canviat el sentit del seu vot. Mentre estava en marxa el debat, el portaveu dels populars, Alfonso Alonso, ha anunciat que la formació, amb majoria al Congrés, votaria a favor de la proposta, permetent així la seva admissió a tràmit. La portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, ha expressat aquest dimarts al vespre la seva satisfacció davant els mitjans de comunicació perquè finalment, “la pressió ciutadana ha aconseguit que la majoria absoluta del PP rectifiqui i accepti votar a favor de la tramitació”.

ada colau 1

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, amb el suport de sindicats i d’altres entitats socials, ha presentat aquesta iniciativa amb l’aval de més d’1,4 milions de signatures. Demanen una moratòria de totes les execucions hipotecàries, que es reconegui la dació en pagament retroactiva i es creï un parc públic d’habitatges en lloguer social. La portaveu de la PAH diu que això només ha estat “una batalla” i alerta que ara comença la tramitació.

ada colau 2

Cal recordar, que la plataforma d’ afectats per la hipoteca de Tordera, convoca a tots els ciutadans, cada dilluns a les 7 de la tarda, al local Emili Vendrell per analitzar els casos que es plantegin a la nostra població.

ÚLTIMES NOTÍCIES