IniciNoticiesComerçLA FIRA MERCAT DEL RAM DONARÀ RELLEVÀNCIA A LES POSSIBILITATS DE DESENVOLUPAMENT...

LA FIRA MERCAT DEL RAM DONARÀ RELLEVÀNCIA A LES POSSIBILITATS DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC DEL PRIMER SECTOR.

03190L’Ajuntament de Tordera, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, està treballant en l’organització de la Fira Mercat del Ram 2013, que aquest any es celebrarà els dies 22, 23 i 24 de març.

Aquesta edició  pretén convertir-se en un espai per donar a conèixer les noves tendències i possibilitats de desenvolupament econòmic al territori del primer sector. D’aquesta manera, a la Fira d’enguany es donarà especial rellevància als sectors agroalimentari i ramader tot creant un nou espai diferenciat on s’ubicaran tots aquells expositors del primer sector i les empreses que s’hi relacionen o se’n deriven.  Així,  hi haurà espai per a la  ramaderia tradicional i ecològica, l’avícola, l’agricultura, els productors locals, els productors de llavors ecològiques, expositors d’horta urbana, vins, etc. i també hi haurà un lloc destacat per a la restauració i per a totes aquelles empreses de serveis o indústries el producte principal de les quals es caracteritzi per estar relacionat amb el primer sector. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde fira

Per altra banda, la Fira mantindrà l’exposició d’altres sectors de mercat, com l’automoció, la indústria o l’artesania i comptarà un any més amb la Mostra d’Associacionisme Local, que  servirà per mostrar al visitant l’activitat associativa de Tordera .

Totes les empreses interessades en participar al certamen ja poden consultar la normativa de participació i presentar la seva sol·licitud a l’Ajuntament de Tordera.