IniciNoticiesCulturaUN LLENÇOL D’ESTELS DE PEP LÓPEZ ARRIBA AQUESTA SETMANA AL TEATRE CLAVÉ...

UN LLENÇOL D’ESTELS DE PEP LÓPEZ ARRIBA AQUESTA SETMANA AL TEATRE CLAVÉ DINS LA PROGRAMACIÓ ESCOLAR.

A partir d’avui i fins al divendres 8 de febrer arriba al Teatre Clavé “Un llençol d’estels” en el marc de l’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar.

Una nit d’estiu, la Berta i el seu pare passegen per la platja amb la intenció de veure una pluja d’estels. Aquella passejada esdevindrà un moment màgic ple de poesia i un munt d’històries i situacions inversemblants com el trist desenllaç del gran Mag Mac o el trasbals de tot un poble amb l’arribada d’uns marcians en plena festa major. Aquest és el punt de partida d’Un llençol d’estels, un espectacle que a través de la música i amb dues pantalles de vídeo situades sobre l’escenari genera un joc d’ordinador real entre dos equips formats pels espectadors. Se’n faran cinc funcions, una cada dia, a les quals hi assistiran alumnes des d’educació infantil fins a cicle inicial de primària d’escoles de Tordera, Pineda, Malgrat de Mar i Santa Susanna.

Un llençol d’estels és un espectacle de Pep López, guanyador d’un Premi ARC 2002 per la seva trajectòria artística en l’apartat d’espectacles familiars, nominat pels premis 100% i els premis ARC 2003 i guanyador del premi al millor espectacle de públic familiar de l’any 2004.

ÚLTIMES NOTÍCIES