IniciNoticiesEsportsEMPAT DEL FUTBOL I NOVA VICTÒRIA DEL SÈNIOR MASCULÍ DEL CBTORDERA

EMPAT DEL FUTBOL I NOVA VICTÒRIA DEL SÈNIOR MASCULÍ DEL CBTORDERA

Primera jornada disputada del mes de febrer amb l’empat i la victòria protagonista d’aquest cap de setmana. Comencem parlant de futbol, i es que el primer equip del CFTordera, va jugar el “partit del vermut”, batejat d’aquesta manera el match, per que es va disputar a les 12:00 del migdia en el municipal d’esports, amb el vent com a protagonista. Malauradament, el Tordera no va aconseguir els tres punts, el resultat final es va quedar igual que l’inicial amb empat a 0, davant el Calonge. Ara mateix els torderencs perden la segona posició, tercers de la tercera catalana amb 42 punts, a un punt dels segons, el Llagostera B. S’escapa el líder, el Sporting Vidrerenca que en té 51. Aquesta setmana hi ha aturada per el carnaval. La propera jornada el CFTordera serà el 16 de febrer al camp de L’Estartit a les 16:00.

Amb bàsquet, retorn del sènior masculí a la competició territorial, desprès de la seva aturada per la retirada de diferents equips a la lliga. Segueix la línia victoriosa camí de l’ascens el primer equip del CBTordera, victòria davant Bàsquet La Mina per 79-54. Líder una setmana més amb 24 punts. La propera jornada juguen a fora, el dissabte a les 18:00, davant Elvira la Salle B. Amb bàsquet femení, les noies del CBT, van descansar aquesta jornada passada. Aquesta setmana jugaran a casa, on rebran el CB 3 Viles dissabte a les 19:00.

Amb hoquei, segueix el descans durant tres setmanes per la celebració de la copa príncep. Amb voleibol derrota per 2-3 davant el Santa Coloma de Gramanet. Amb futbol sala victòria davant el mont-ras del futsal per 2-3 i amb futbol d’empreses, victòria del Sant Andreu per 3-0 contra el Rio Plata i victòria també del torderenc per 1-9 contra el Riudarenes.