IniciNoticiesSocietatENTRA EN FUNCIONAMENT UNA MÀQUINA D’AUTOVENDA DE BITLLETS A L’ESTACIÓ DE TORDERA

ENTRA EN FUNCIONAMENT UNA MÀQUINA D’AUTOVENDA DE BITLLETS A L’ESTACIÓ DE TORDERA

L’estació de Tordera torna a ser operativa després d’estar tancada des del passat 31 d’octubre, quan va acabar el contracte de l’empresa encarregada d’explotar-la i es va clausurar.

En un comunicat Renfe informa que amb l’objectiu de millorar el servei ofert als ciutadans, està implantant un nou model de gestió de les estacions del servei de rodalia de Barcelona.

Les primeres estacions que disposaran d’aquest nou model són Sant Cugat, Rubí i Tordera on ja compten amb màquines autovenda. En els propers dies també hi seran a Els Monjos, La Granada, Centelles i Les Franqueses. En el comunicat asseguren que el nou model personalitza l’atenció i la informació de una forma directa i propera. A més dota a les estacions de noves màquines autovenda que permeten obtenir tant bitllets de rodalia, regionals com pels títols integrats. Renfe ha destinat prop de 7 milions d’euros en la compra i renovació d’aquestes màquines autovenda. El responsable de premsa de Renfe, Antonio Carmona parla sobre un nou model d’explotació del servei de rodalies.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/02/antonio-carmona-renfe.mp3|titles=antonio carmona renfe]

L’horari de l’estació serà de 7 matí a 3 de la tarda. Pel que fa a la posada en funcionament del servei de bar, Adif ha informat que properament s’obrirà la tramitació per a la licitació del servei.

Des del novembre, la nova estació de Tordera, que té aproximadament un any, està tancada al públic perquè va acabar el contracte de l’empresa que l’explotava. La tasca de l’empresa gestora consistia en la venda de bitllets i informació i la gestió del local comercial corresponent. De manera, que des que es va tancar, els usuaris podien pujar al tren, però sense bitllet que l’havien de comprar a la destinació d’arribada.  L’Ajuntament es va queixar i va aprovar una declaració institucional contra el tancament i ja han obtingut els primers resultats.

ÚLTIMES NOTÍCIES