IniciNoticiesPolíticaEL PLE DE L'AJUNTAMENT DE TORDERA AFRONTA AVUI L'APROVACIÓ DELS PRESSUPOSTOS 2013.

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA AFRONTA AVUI L’APROVACIÓ DELS PRESSUPOSTOS 2013.

L’ajuntament de Tordera celebra aquesta tarda ple ordinari amb 8 punts en l’ordre del dia. Entre aquest destaca l’aprovació del pressupost de l’ ajuntament i els seus organisme autònoms per a l’any 2013 i de les plantilles de personal annexes. El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu avança per Ràdio Tordera, el contingut del pressupost.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/marçal-pressupost.mp3|titles=marçal pressupost]

El ple també debatrà l’aprovació inicial de l’ordenança reguladora de la tramitació d’expedients urbanístics. Entre les mocions, CiU i ERC presenten una proposta per a la donació de menjar per part dels supermercats a les ONG del poble. El regidor republicà, Jordi Romaguera detallava el sentit de la moció.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/mocio-aliments-11.mp3|titles=mocio aliments 1]

La sessió plenària també preveu la presentació d’una moció de CiU d’adhesió a la declaració de sobirania i el dret a decidir del poble de Catalunya i la moció del PSC per prendre un seguit de mesures urgents per garantir l’habitatge a tothom. El ple finalitzarà amb les comunicacions i el torn de precs i preguntes. La sessió començarà a les 8 de la tarda i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES