IniciNoticiesEntitatsES CONSTITUEIX LA DELEGACIÓ LOCAL DE L’ ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA. LA PRESENTACIÓ...

ES CONSTITUEIX LA DELEGACIÓ LOCAL DE L’ ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA. LA PRESENTACIÓ OFICIAL ES PREPARA A LA PRIMAVERA AMB LA HISSADA D’ UNA ESTELADA A LA ROTONDA PAU CASALS.

L’Assemblea Nacional Catalana de Tordera ja comença a caminar. Un grup de ciutadans del municipi s’ han unit per crear la delegació local de l’ assemblea, que compta actualment amb centenars de delegacions repartides per tot Catalunya. El portaveu de l’ assemblea a Tordera, Jordi Caupena explica com neix aquesta iniciativa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/jordi-caupena-anc-1.mp3|titles=jordi caupena anc 1]

L’ ANC de Tordera compta actualment amb una vintena de persones.  S’ ha escollit el primer equip coordinador que han formalitzat la constitució i la composició de l’equip. Aquest està format per en Jaume Freixes com a secretari,   l’ Angel Vallicrosa, com a tresorer, Jordi Caupena serà el portaveu i en Jordi Torner, com a Coordinador Territorial de l’ANC a Tordera.

Tordera per la independència queda així constituïda amb l’objectiu de facilitar, potenciar i acollir tota classe d’iniciatives democràtiques encaminades a promoure la creació de les condicions polítiques i socials necessàries per a l’assoliment i la constitució de l’estat català propi, independent, de dret, social i democràtic i aglutinar totes aquelles persones que treballen amb objectius afins als de l’Assemblea Nacional Catalana des de tota mena de grups, entitats, moviments, partits polítics o individualment. Jordi Caupena recorda que és un moviment ciutadà i no polític.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/jordi-caupena-anc-2.mp3|titles=jordi caupena anc 2]

Jordi Caupena assegura que la presentació oficial de l’ Assemblea Nacional Catalana a Tordera, es preveu de cara el mes d’ abril, coincidint amb l’ hissada d’ una estelada que s’ instal·laria a la rotonda Pau Casals, al costat de la biblioteca.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/jordi-caupena-anc-3.mp3|titles=jordi caupena anc 3]

D’ aquesta manera, L’ ANC de Tordera començarà una campanya per ampliar i consolidar la seva representació local i continuar fent passes endavant en la construcció d’una majoria social favorable a la independència. I tot plegat, amb la mirada posada al 2014.

ÚLTIMES NOTÍCIES