IniciNoticiesEntitatsLA CREU ROJA DE TORDERA IMPULSA NOVES ACTIVITATS DELS TALLERS DE SALUT...

LA CREU ROJA DE TORDERA IMPULSA NOVES ACTIVITATS DELS TALLERS DE SALUT JOVE

La creu roja de Tordera, ha començat el nou trimestre dels tallers de l’S+J. Per aquest mesos s’ han preparat diverses activitats de dimarts a divendres.

Els dimarts de 5 a dos quarts de 7 de la tarda es farà un taller anomenat UN ESPAI PER NOSALTRES: es faran tres tipus de tallers  de massatge, yoga i risoteràpia, tots conduits per professionals (psicoterapeutes), es quals ensenyaran tècniques de relaxació, deshibibició, autocontrol i autoconeixement.

Els dimecres de 5 a dos quarts de 7 de la tarda es farà un taller de Fotografia anomenat INSTÀNTANIES: en aquest vindrà un professional durant 2 sessions, el qual  ensenyarà aspectes bàsics de la fotografia,i després cada setmana es proposarà una temàtica com l’amor, l’amistat, l’escola, entre d’ altres, el quals s’ hauran de reflectir a través de la fotografia. Les fotos fetes es penjaran al facebook i al final del trimestre tindrà lloc una exposició a la Biblioteca de Tordera.

Els dijous de dos quarts de 6 a dos quarts de 8 TALLER QUINS CANTANTS: taller de cant, solfeig, treball de la veu, dirigit per una professional. Els divendres de dos quarts de 6 a dos quarts de 8 FES-TE TEU L’S+J: taller de decoracióa través de murals i pintures.

La tècnica de creu roja a Tordera, Veronica Pineda explica que els tallers estan oberts a tots els joves del municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/creu-roja-s+j.mp3|titles=creu roja s+j]

A més a més, la creu roja disposa d’aula d’estudi i servei de consulta oberta. Les inscripcions als tallers continuen obertes. Es poden realitzar al mateix centre, al carrer Canigó, 26 o trucant al 93.764.21.21

ÚLTIMES NOTÍCIES