IniciNoticiesPolíticaELS DOS REGIDORS DEL PARTIT POPULAR S’ABSTINDRAN EN ELS PRESSUPOSTOS DEL 2013,...

ELS DOS REGIDORS DEL PARTIT POPULAR S’ABSTINDRAN EN ELS PRESSUPOSTOS DEL 2013, DESPRÉS QUE L’EQUIP DE GOVERN HAGI INCLÒS ALGUNES DE LES SEVES PROPOSTES.

El regidor del Partit Popular de Tordera, Xavier Martin ha anunciat a través del seu perfil de facebook que el seu grup s’abstindrà en el pressupost de l’ajuntament del 2013. Aquesta decisió arriba després que el govern municipal hagi acceptat algunes propostes fetes per els populars. Entre aquestes destaquen contractar gent en atur de Tordera amb contractes d’obres i serveis en projectes de caràcter no permanent, destinar la major part del pressupost del casal de joves a cursos de formació, emprenedors i autoocupació i destinar una partida de 3000 euros a la celebració de fires sectorials per dinamitzar el comerç i l’activitat econòmica. En declaracions a Ràdio Tordera, Xavier Martin ja manifestava la seva voluntat d’abstenir-se en el pressupostos, en el cas que s’acceptessin les propostes dels populars.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/xavi-martin-pressupost.mp3|titles=xavi martin pressupost]

El pressupost de l’ajuntament de Tordera per el 2013, es portarà ha aprovació en el proper ple municipal, que es celebrarà el dijous, 31 de gener a les 8 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES