IniciNoticiesPolíticaEL DELEGAT DEL GOVERN, SALVADOR JORBA PRESENTA ENTRE ALCALDES I TÈCNICS DEL...

EL DELEGAT DEL GOVERN, SALVADOR JORBA PRESENTA ENTRE ALCALDES I TÈCNICS DEL MARESME EL PUOSC 2013-2016.

El delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, va presentar la setmana passada a Mataró el Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2012-2013, en una sessió informativa per alcaldes i responsables tècnics dels ens locals del Maresme, organitzada pel Consell Comarcal i amb la participació del seu president, Miquel Àngel Martínez.

El Pla preveu dues línies d’ajuts: una, per a inversió i, una altra, per a reparació, manteniment i conservació. L’objectiu és, segons el delegat del govern de la Generalitat, Salvador Jorba, assegurar-se que no es finançaran inversions que no es tingui la garantia que es podran mantenir.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/PUOSC-1.mp3|titles=PUOSC 1]

El PUOSC per al període 2013-2016 compta amb una dotació inicial de 200 milions d’euros, provinents del pressupost del Departament de Governació i Relacions Institucionals, que es podria ampliar fins 400 milions amb les aportacions que faran les diputacions i que encara no s’han concretat. Ho explica Salvador Jorba.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/PUOSC-2.mp3|titles=PUOSC 2]

Al seu torn, el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, ha reconegut que gràcies a aquestes subvencions, molts municipis podran tirar projectes que, d’una altra manera, haurien quedat guardats en un calaix.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/PUOSC-3.mp3|titles=PUOSC 3]

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament, a l’adreça www.eacat.cat dins el termini que clou el pròxim 27 de febrer.

ÚLTIMES NOTÍCIES