IniciNoticiesEsportsVICTÒRIES DEL FUTBOL, BÀSQUET FEMENÍ, HOQUEI SOBRE PATINS I VOLEIBOL

VICTÒRIES DEL FUTBOL, BÀSQUET FEMENÍ, HOQUEI SOBRE PATINS I VOLEIBOL

Exceptuant el primer equip del CPTordera, la resta d’equips, van disputar els seus partits fora de Tordera. Comencem parlant de futbol, per que l’equip de tercera catalana, va tenir derbi en aquesta jornada de lliga, davant el Quatre Vents de Blanes. Amb un solitari gol de Edu Vega en el minut 29 de la primera part, va fer emportar-se els 3 punts en els torderencs (0-1). Amb aquest victòria i l’empat a 4 entre el primer classificat, el Sporting Vidrerenca i el que era segon, el Llagostera, fan escalar una posició el CFTordera, i es situa segon amb 41 punts, i a places d’ascens. La propera jornada, tenim canvi d’hora del partit, es disputarà a les 12:00 del migdia en el municipal d’esports davant el Calonge.

Amb hoquei, nova victòria del primer equip davant l’Oviedo, per 4-3, un partit emocionant el que es va viure en el pavelló de la concòrdia, pendents també, del marcador de la pista del Mataró, per que si els mataronins perdien, el Tordera tenia opcions de classificar-se per la copa príncep. Malauradament no va ser així, i el CPT es queda a les portes de la copa. Classificats amb cinquena posició, descansen durant 3 setmanes per l’aturada de la copa.

Amb bàsquet, el masculí va tornar a descansar, però es torna a reprendre la competició, aquest diumenge a les 18:30, davant el Bàsquet la Mina. Bàsquet femení, victòria important al camp del pineda per 29-43.

Amb Voleibol, victòria per 2-3 a la pista del Manresa, i amb futbol sala, derrota per 2-7 davant el Campllong. Acabem com cada jornada repassant resultats de futbol d’empreses, victòria del Torderenc per 4-1 davant els veterans d’arbucies i victòria també del Sant Andreu al camp del Ca la Guidó.