IniciNoticiesCulturaALBERT PLA PORTA LA SEVA PARTICULAR “MANIFESTACIÓ” AQUEST DIVENDRES AL TEATRE CLAVÉ.

ALBERT PLA PORTA LA SEVA PARTICULAR “MANIFESTACIÓ” AQUEST DIVENDRES AL TEATRE CLAVÉ.

Estrenat al festival Temporada Alta 2012, MANIFESTACIÓN de Albert Pla arriba aquest proper divendres 25 de gener a les 22h al Teatre Clavé de Tordera, un equipament que ja ha trepitjat en altres ocasions i amb altres espectacles, com La diferencia l’any 2009. La de Tordera serà la primera posada en escena de Manifestación d’aquest 2013, un espectacle que durant els propers mesos girarà per teatres d’indrets com Vilafranca del Penedès, Barcelona, Mataró o L’Hospitalet de Llobregat. En declaracions a RAC-1, Albert Pla parlava sobre l’argument de l’obra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/albert-pla.mp3|titles=albert pla]

Aquesta és, a grans trets, la història que Albert Pla presenta en el seu darrer espectacle, amb un títol més que aclaridor: MANIFESTACIÓN. El director del teatre clavé, Josep Navarro parla sobre un espectacle surrealista, que no desentona amb el personatge que és Albert Pla.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/navarro-albert-pla.mp3|titles=navarro albert pla]

Manifestación s’emmarca dins del Cicle Ainda del Teatre Clavé, que ofereix als joves de 13 a 21 anys que disposin del carnet Ainda un preu d’entrada de 2€ per a tots els espectacles d’aquest cicle. Per a la resta de públic, l’entrada per al darrer espectacle d’Albert Pla té un preu de 15€i es pot adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció. Per a reserves es pot trucar al 93 765 05 72.

ÚLTIMES NOTÍCIES