IniciNoticiesCulturaLA PEL·LÍCULA D’ANIMACIÓ “L’ORIGEN DELS GUARDIANS” ENCETA DISSABTE LA NOVA PROGRAMACIÓ PER...

LA PEL·LÍCULA D’ANIMACIÓ “L’ORIGEN DELS GUARDIANS” ENCETA DISSABTE LA NOVA PROGRAMACIÓ PER AL PRIMER SEMESTRE DEL 2013 DEL TEATRE CLAVÉ.

La projecció de la pel·lícula L’origen dels guardians dóna el tret de sortida a la nova programació estable del Teatre Clavé per al primer semestre del 2013. Inclosa en el cicle familiar i estrenada a finals del 2012, la pel·lícula és una adaptació de la saga de llibres juvenils de William Joyce i explica la història d’un grup de personatges llegendaris que s’uneixen per fer front a un esperit maligne que ataca la imaginació dels infants. La pel·lícula, de 97 minuts de durada, és apta per a tots els públics i es projectarà en català el proper dissabte 19 de gener a les 6 a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93 765 05 72. Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2€ per a aquest espectacle. El director del teatre clavé, Josep Navarro destaca la bona acollida del cicle familiar i enumera les claus de l’èxit d’aquest cicle.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/navarro-teatre-familiar-1.mp3|titles=navarro teatre familiar 1]

Navarro assegura que els espectadors del cicle familiar també arriben de pobles de les rodalies.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/navarro-teatre-familiar-2.mp3|titles=navarro teatre familiar 2]

La projecció de la pel·lícula “ L’origen dels guardians” serà dissabte a les 6 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES