IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA NO COMENÇARÀ LA RESTAURACIÓ PREVISTA EN ALGUNES ERMITES DEL...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA NO COMENÇARÀ LA RESTAURACIÓ PREVISTA EN ALGUNES ERMITES DEL MUNICIPI FINS QUE NO TINGUI LA CONFIRMACIÓ DE LA SUBVENCIÓ.

Fa un parell d’anys, la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tordera va presentar una proposta d’inversió cultural per tal d’arreglar algunes de les ermites del municipi. El conveni d’aquesta actuació està signat amb Acesa, a través del pressupost d’inversió de l’obra de l’autopista entre Palafolls i Tordera, que ofereix com a compensació pel pas de la infraestructura. Amb la crisi econòmica actual però, com que no arriba la confirmació de la subvenció, l’Ajuntament no vol arriscar-se a començar l’obra. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/alcalde-ermites-1.mp3|titles=alcalde ermites 1]

Aquests 250.000 euros de subvenció estan pensats per fer diversos treballs a les ermites de Sant Ponç, Sant Daniel i Sant Pere, a l’Església de Sant Esteve de Tordera i al Monestir de Roca-Rossa. Ho explica Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/alcalde-ermites-2.mp3|titles=alcalde ermites 2]

Aquest 1% de subvenció cultural per restaurar les ermites de Tordera s’ha hagut de repartir amb el municipi veí de Palafolls. Tant bon punt arribi la confirmació de la subvenció, s’iniciaran les obres de millora.

ÚLTIMES NOTÍCIES