IniciNoticiesSocietatRENFE TÉ PREVIST INSTAL·LAR PROPERAMENT UNA MÀQUINA D’AUTOVENDA DE BITLLETS A L’ESTACIÓ...

RENFE TÉ PREVIST INSTAL·LAR PROPERAMENT UNA MÀQUINA D’AUTOVENDA DE BITLLETS A L’ESTACIÓ DE TORDERA

L’estació de Tordera podria obrir properament després d’estar tancada des del passat 31 d’octubre, quan va acabar el contracte de l’empresa encarregada d’explotar-la i es va clausurar. Així ho ha confirmat, a aquesta emissora, el cap de premsa de RENFE Antonio Carmona, que explica que es podria obrir l’estació perquè s’instal·larà una màquina d’autovenda de bitllets al vestíbul. De moment, però, no es farà el concurs per a l’explotació del bar. En aquest sentit, Antonio Carmona parla sobre un nou model d’explotació del servei de rodalies.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/antonio-carmona-renfe.mp3|titles=antonio carmona renfe]

Des del novembre, la nova estació de Tordera, que té aproximadament un any, està tancada al públic perquè va acabar el contracte de l’empresa que l’explotava. La tasca de l’empresa gestora consistia en la venda de bitllets i informació i la gestió del local comercial corresponent. De manera, que des que es va tancar, els usuaris podien pujar al tren, però sense bitllet que l’havien de comprar a la destinació d’arribada.

L’Ajuntament es va queixar i va aprovar una declaració institucional contra el tancament i ja han obtingut els primers resultats. Segons informa la companyia, Adif instal·larà una màquina d’autovenda de bitllets, tant aviat com sigui possible, tot i que no s’indica una data concreta.