IniciNoticiesEntitatsLES JERC DE TORDERA CELEBREN EL CONGRÉS LOCAL AMB LA CLARA DISPOSICIÓ...

LES JERC DE TORDERA CELEBREN EL CONGRÉS LOCAL AMB LA CLARA DISPOSICIÓ DE PARTICIPAR MÉS EN LA POLÍTICA MUNICIPAL.

Les JERC de Tordera van celebrar el passat 11 de gener el VIè Congrés local. Durant l’acte va sorgir el pla de treball 2013, amb actes històrics com les Jornades Contra la Hispanidad o la participació en l’Ofrena Floral de l’11 de Setembre, i amb actes que pretenen fer-se un lloc a l’agenda dels torderencs, com poden ser la Calçotada independentista del mes de març o la baixada de carretons, que és organitzada juntament amb el grup excursionista Miralles per la festa major del poble. Ho explica el nou portaveu de les JERC, Marcel Fernández.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/congrés-jerc-1.mp3|titles=congrés jerc 1]

A més a més, les JERC van mostrat la clara disposició de participar més com a secció local de la política torderenca mitjançant el seu representant a l’Ajuntament, el regidor de les JERC, Jordi Romaguera, i així abraçar completament els dos camps d’actuació que els són propis: el carrer i les institucions públiques. Escoltem Malcel Fernández.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/congrés-jerc-2.mp3|titles=congrés jerc 2]

Durant el congrés es van escollir els nous representants locals: Marcel Fernández com a Portaveu, Alex Juli secretari d’organització, Aaron Moruna secretari de finances, Marc Garcia Mullón secretari de comunicació i 2.0 i Jordi Romaguera secretari de política municipal. A més a més, cal recordar que en Marc Garcia Mullón és l’actual Conseller Nacional de les JERC en representació de Tordera.