IniciNoticiesSocietatEL TRAM DE LA N-II ENTRE TORDERA I MAÇANET EXEMPLE DE LA...

EL TRAM DE LA N-II ENTRE TORDERA I MAÇANET EXEMPLE DE LA FALTA D’INVERSIÓ A CATALUNYA EN EL PROGRAMA SINGULARS DEL CANAL 33.

El tema de la N-II continua sent un argument de pes, per denunciar la falta d’inversió a Catalunya i la necessitat d’un estat propi. Ahir en el programa “Singulars” del canal 33, presentat per Jaume Barberà, es va posar un nou exemple sobre el despropòsit d’aquesta carretera. Al programa hi participava Agustí Bordas, un català amb passaport canadenc, llicenciat en ciències polítiques i amb un alt càrrec a l’administració de Canadà. Bordas assegurava que, tot i que el govern espanyol afirma que la “marca Espanya” és una marca de prestigi, la realitat és que en l’àmbit internacional l’estat espanyol, ha esdevingut un sinònim de fragilitat, incompetència  i precarietat.

Durant la seva presentació, Bordas va fer esment a l’inversió pública a Catalunya durant el 2011. A través d’un gràfic d’execució d’inversions quedava palès que Catalunya només s’havia executat un 35% de les obres, quan l’inversió feta a Madrid era del 111% i Aragó 120%. Un exemple de nul·la inversió, és la N-II a les comarques gironines, on Agustí Bordas va criticar l’elevat nombre de morts en el tram Tordera-Maçanet.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/Agusti-Bordas.mp3|titles=Agusti Bordas]

Per Agustí Bordas, en aquest moments la imatge d’Espanya és la de l’incest corporatiu, del nepotisme i del tràfic d’influències. El programa es pot veure a TV3 a la carta.