IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA ENTREGA ELS PREMIS DEL CONCURS DE PESSEBRES.

LA REGIDORIA DE CULTURA ENTREGA ELS PREMIS DEL CONCURS DE PESSEBRES.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el regidor de Cultura, Josep Llorens van lliurar dilluns al vespre els premis del tradicional Concurs de Pessebres de Tordera organitzats pel Consell Municipal i la Regidoria de Cultura.

En la categoria de pessebres d’aparadors el primer premi se’l va endur Forn Lladó, el segon premi va recaure en a la floristeria Joan Manel i el tercer per Materials Camps.

En la modalitat de pessebres col·lectius el primer premi va ser per la parròquia de Sant Esteve, mentre que el segon el van guanyar la residència l’Albert i el tercer premi va anar a l’Escola Sant Josep.

Finalment, la categoria de pessebres familiars el primer premi va ser per Laia i Ernest Costa, el segon per la Família Fernández Torrent i el tercer lloc va recaure en Jèssica Contreras, finalment es va atorgar un accèssit a Joaquim Floris Maynou. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va destacar la tradició del pessebre a casa nostra i va reivindicar el valor de viure en un poble, com Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/alcalde-pessebres.mp3|titles=alcalde pessebres]

En total al concurs d’enguany hi van participar vint-i-cinc pessebres.

ÚLTIMES NOTÍCIES