IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT FINALITZA AMB ÈXIT LES ACTIVITATS ORGANITZADES...

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT FINALITZA AMB ÈXIT LES ACTIVITATS ORGANITZADES DURANT AQUESTES FESTES NADALENQUES

L’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot va oferir aquest passat diumenge, diada de reis, la segona i última de les representacions dels Pastorets a Tordera. Unes 80 persones de totes les edats van participar en la posada en escena de “El Nadal al Mas”, que retratava la vida d’ una família de principis del segle XX que viu en una masia; en concret l’obra explicava el que passava des de la matinada del 24 de desembre fins la nit de Nadal. Com ja van fer l’any passat, la proposta de Pere Cot introduïa algunes modificacions com ara balls i danses. La portaveu de Pere Cot, Queralt Ametller feia un balanç molt positiu de les dues representacions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/balanç-pastorets.mp3|titles=balanç pastorets]

Aquest dies, l’entitat ha valorat molt positivament la participació al joc de la “Quina”, que des de fa uns anys duen a terme totes les vigílies i festius d’aquestes dates nadalenques.  Un cop finalitzades les activitats de Nadal, l’Associació Cultural i Recreativa Pere començaran a preparar la disfressa per Carnaval i l’obra que representaran el mes de març a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES