IniciNoticiesCulturaÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA CAVALCADA DELS REIS MAGS A TORDERA.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA CAVALCADA DELS REIS MAGS A TORDERA.

Foto: Xavier Llop

Una nit freda va rebre dissabte la cavalcada dels Reis de 2013, on i va destacar la gran afluència de gent en la rua d’enguany. La rua es va dur a terme amb total normalitat, i els Reis van arribar a la plaça de l’església a l’hora que estava prevista. La plaça ja era plena de gom a gom quan, pels vols de les 8 del vespre, la comitiva dels Reis Mags van fer entrada a la plaça. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va fer entrega de les claus que obrien les portes de totes les cases de Tordera. Entre els desitjos dels ciutadans, l’alcalde va demanar a ses majestats, que s’enduguin la crisi econòmica.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/discurs-alcalde.mp3|titles=discurs alcalde]

Escoltem el missatge del rei Gaspar des de dalt del balcó de l’ajuntament. El rei ros, va demanar que l’esperit i l’il·lusió de la nit de reis, no desapareguin en tot l’any.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2013/01/discurs-rei.mp3|titles=discurs rei]

Les quatre carrosses que van transportar els reis d’orient, estaven dissenyades i preparades per la comissió de festes. Amb la cavalcada, la regidoria de festes va posar el punt i final a les activitats organitzades per aquestes dates nadalenques.