IniciNoticiesEntitatsCREU ROJA JOVENTUT PREVEU REPARTIR 45.000 JOGUINES A 20.000 INFANTS EN SITUACIÓ...

CREU ROJA JOVENTUT PREVEU REPARTIR 45.000 JOGUINES A 20.000 INFANTS EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT. A TORDERA L’ENTITAT PREPARA UNA RECOLLIDA EL DISSABTE AL PARC DE LA SARDANA.

Creu Roja Joventut ha fet una crida per assolir les 45.000 joguines recollides per poder entregar durant el Nadal a 20.000 infants en situació de vulnerabilitat. Sota el lema “Apropa’ns a la il·lusió! Un gest, una joguina!”, l’entitat habilitarà punts de recollida de joguines a 309 municipis d’arreu de Catalunya i comptarà amb la participació de 1.241 voluntaris i 194 empreses, comerços i entitats col·laboradores. A Tordera, Creu Roja organitza aquest dissabte, 29 de desembre activitats infantils al parc de la sardana, amb l’objectiu de recollir joguines. Les activitats s’allargaran de 10 a 1 del migdia. La directora de Creu Roja Joventut, Iolanda Gargallo, ha explicat que han doblat les xifres de previsió per l’empitjorament de la situació de les famílies al país.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/campanya-joguines-1.mp3|titles=campanya joguines 1]

El president de Creu Roja Catalunya, Josep Marquès, assegura que la il·lusió d’un nen quan obra un regal i veu una joguina “no té preu” i fa una crida a la participació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/campanya-joguines-2.mp3|titles=campanya joguines 2]

La campanya s’emmarca en el Projecte de la Joguina Educativa de Creu Roja Joventut i demana que les joguines que es donin siguin “noves, no sexistes, no bèl·liques, sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu”.

ÚLTIMES NOTÍCIES