IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE PREPARA PER AQUEST CAP DE SETMANA...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE PREPARA PER AQUEST CAP DE SETMANA EL PESSEBRE VIVENT.

Un any més, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza per aquestes festes de Nadal un pessebre vivent. L’activitat se celebrarà aquest  cap de setmana del 22 i 23 de desembre a l’entorn de l’ermita del veïnat. El president de l’Associació de Veïns, Pere Garcia, ens explica com es presenta les novetats d’ aquest any.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/pessebre-st-pere-1.mp3|titles=pessebre st pere 1]

Com en les darreres edicions, al final del pessebre hi haurà un carter reial que recollirà les cartes que els nens i nenes vulguin enviar als Reis Mags i una fira de nadal. Pere Garcia destaca l’ important nombre de figurants que participen en el pessebre vivent de Sant Pere.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/pessebre-st-pere-2.mp3|titles=pessebre st pere 2]

Recordem que el pessebre vivent de Sant Pere es podrà veure els dies 22 i 23 de desembre, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. El preu de l’entrada és de 2 euros i inclou un número per el sorteig d’una cistella. Pels menors de 10 anys l’entrada és gratuïta.

El pessebre vivent de Sant Pere l’organitza l’Associació de Veïns amb el Suport de l’Ajuntament de Tordera i la col·laboració de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot i la Parròquia de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES