IniciNoticiesSocietatL'EMPRESARIAT GIRONÍ EN BLOC ENVIA UN REQUERIMENT A FOMENT PERQUÈ FACI MARXA...

L’EMPRESARIAT GIRONÍ EN BLOC ENVIA UN REQUERIMENT A FOMENT PERQUÈ FACI MARXA ENRERE I DESDOBLI EL TRAM N-II TORDERA-MAÇANET.

L’empresariat gironí en bloc ha enviat un requeriment al Ministeri de Foment perquè faci marxa enrere i desdobli el Tordera-Maçanet de l’N-II. L’escrit recorda que ja hi havia un projecte per aquest tram, que data del 2009, i rebutja que ara l’Estat hagi decidit no executar-lo basant-se en el cost que suposaria cada quilòmetre desdoblat (22,7 MEUR). El requeriment, a més, inclou una relació d’una quinzena de carreteres estatals que, tot i tenir menys intensitat de trànsit que l’N-II, ja s’han desdoblat. El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, explica que el requeriment inclou una quinzena de carreteres que l’Estat ha desdoblat i que no suporten ni de bon tros el trànsit de l’N-II.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/empresaris-1.mp3|titles=empresaris 1]

Domènec Espadalé, explica que reclamaran de nou a Foment que bonifiqui el 100% del peatge als camions que facin servir l’AP-7 a les comarques gironines.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/empresaris-2.mp3|titles=empresaris 2]

De moment, els empresaris donen tres mesos a l’Estat perquè els respongui -encara que no hi està obligat- i ja avancen que no descarten anar al contenciós, tot i que admeten seria un procés llarg.

ÚLTIMES NOTÍCIES