IniciNoticiesEsportsVICTÒRIA DEL FUTBOL I DERROTES DEL CPTORDERA I DEL SENIOR FEMENÍ AMB...

VICTÒRIA DEL FUTBOL I DERROTES DEL CPTORDERA I DEL SENIOR FEMENÍ AMB BÀSQUET

Penúltima o última jornada esportiva per aquest any 2012, depenen de l’esport.  Victòries amb futbol, derrotes amb hoquei sobre patins, bàsquet femení i futbol sala.

Dissabte per la tarda, el CPTordera, visitava la pista madrilenya de Alcobendas, on el conjunt torderenc, no trobava la formula per poder sumar els tres punts i queia per 2-1. Dos gols de l’Alcobendas que els va materialitzar Bernabé Garcia, torderenc i ex-jugador del Tordera, que enguany juga amb l’equip madrileny. El gol del Tordera, va ser obra de Sergi Parra. El proper partit, el disputaran ja, el 2013.

Pel que fa el futbol, victòria en el derbi davant el Ca la Guido, per 3-2 que fa situar el CFTordera a la quarta posició. El pròxim rival serà el Palamós dissabte a les 18:00.

Derrota del bàsquet femení per 49-66. Els dos primers equips del CBTordera, ja no jugaran fins el 2013. Derrota del futbol sala per 0-7 davant l’Athletic Vidreres i per acabar, parlem de futbol empreses victòria del Sant Andreu per 4-2, derrota del torderenc per 3-2 davant Aigües Bones.

ÚLTIMES NOTÍCIES