IniciNoticiesEntitatsRÀDIO TORDERA REALITZA AVUI EL DIA CENTRAL DE LA CELEBRACIÓ DEL 30è...

RÀDIO TORDERA REALITZA AVUI EL DIA CENTRAL DE LA CELEBRACIÓ DEL 30è ANIVERSARI AMB UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL AMB 30 ENTREVISTES I UN SOPAR.

Ràdio Tordera celebra avui el dia central del 30è aniversari de l’emissora. La part més radiofònica la protagonitzaran un conjunt de 30 entrevistes a diferents personalitats de Tordera, ambientades amb la música de les últimes tres dècades. Avui escoltarem historiadors, esportistes, artistes, professors, polítics, empresaris, en definitiva, torderencs i torderenques de totes les edats.  El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater explica com es desenvoluparà aquesta programació especial, en motiu de l’aniversari de l’emissora.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/albert-programacio-especial-1.mp3|titles=albert programacio especial 1]

Les entrevistes s’allargaran fins a les 7 de la tarda. Al vespre serà el moment de la celebració més festiva. Unes 130 persones assistiran al restaurant Ca la Maria, en el sopar de celebració del 30è aniversari. Després de sopar hi haurà música amb el Dj Miki Pujol. No hi faltaran els temes més rellevants dels últims 30 anys. Albert Sabater ens parla sobre el sopar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/albert-programacio-especial-2.mp3|titles=albert programacio especial 2]

Els assistents al sopar dels 30 anys tindran a la seva disposició un servei gratuït d’autocar des de la ràdio fins al restaurant. La sortida serà a la plaça de la sardana, a les 9 del vespre i després anirà a la parada de bus de Sant Pere.

ÚLTIMES NOTÍCIES