IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA CONVOCA EL TRADICIONAL CONCURS DE PESSEBRES

LA REGIDORIA DE CULTURA CONVOCA EL TRADICIONAL CONCURS DE PESSEBRES

La Regidoria de Cultura i el Consell Municipal de Cultura han obert el període d’inscripció per participar al Concurs local de Pessebres. Com cada any, les bases del concurs estableixen tres categories: familiars (en cases particulars), col·lectius (fets per escoles, associacions, empreses..) i d’aparadors (d’establiments i locals que es puguin veure des de l’exterior).
Les inscripcions es podran fer fins al dia 19 de desembre a l’Ajuntament o bé a través del formulari que trobareu a la pàgina www.tordera.cat. El regidor de cultura, Josep Llorens recorda que el concurs s’ha convertit en una tradició al municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/llorens-concurs-pessebres.mp3|titles=llorens concurs pessebres]

El jurat valorarà els pessebres el dia 27 de desembre i el veredicte es farà públic el dia 7 de gener, a les 20h, al Teatre Clavé. Juntament amb els premis per categories també es lliurarà un premi especial a la participació en la modalitat de familiars. Aquest premi consistirà en una càmera de fotografia digital d’última generació.

ÚLTIMES NOTÍCIES