Més de 40 restaurants de dotze municipis del Maresme, entre ells Can Bruno, Can Pica, Beltran 9, Can Casellas i Can Mingu de Tordera, participen en les jornades gastronòmiques del fesol del ganxet 2012. Segons informa el Consell Comarcal, es tracta d’una iniciativa que busca promocionar aquest producte amb denominació d’origen protegida que cada any té més acceptació. Una prova és que, enguany, hi participen tres municipis més que l’any passat.
Per tal de difondre les Jornades Gastronòmiques del Fesol, el Consorci de Promoció Turística i el Consell Comarcal, a través del projecte Productes de la Terra Maresme, han editat un fullet que recull l’oferta de cada establiment participant i 7 receptes de cuina cedides diversos restaurants. Cada recepta va acompanyada de la proposta de maridatge amb vins de la DO Alella. La publicació també recull informació dels productors de mongeta del ganxet del Maresme. L’opuscle es pot trobar a les oficines de turisme, a les dependències municipals i als establiments participants.