IniciNoticiesPolíticaELS REGIDORS DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA AMB DEDICACIÓ EXCLUSIVA I PARCIAL CEDEIXEN...

ELS REGIDORS DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA AMB DEDICACIÓ EXCLUSIVA I PARCIAL CEDEIXEN LA PAGA EXTRA DE NADAL A CÀRITES I CREU ROJA. EN TOTAL DONARAN 20.882 EUROS.

El ple de l’Ajuntament de Tordera va aprovar, el passat dijous, un expedient de modificació pressupostària de crèdit extraordinari, finançat per transferència entre partides del pressupost de l’Ajuntament d’aquest any 2012. Això significa que assignacions de determinades partides passen a d’altres a les quals se’ls hi ha de donar utilitat. Entre aquestes destaca la reducció de la partida de retribucions dels òrgans de govern, per un import de 20.882 euros. Aquesta quantitat correspon a la paga extra de Nadal dels regidors amb dedicació exclusiva i parcial, els quals la cedeixen a Càritas i Creu Roja. Ho explica el Regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/paga-extra-marçal.mp3|titles=paga extra marçal]

El regidor del PP, Xavier Martín, va mostrar l’acord del seu partit amb la iniciativa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/paga-extra-pp.mp3|titles=paga extra pp]

El regidor d’ERC, Xavier Pla, va destacar la importància d’aquesta acció i l’ajut que suposarà als dos col·lectius que la rebran, Càritas i Creu Roja.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/paga-extra-erc.mp3|titles=paga extra erc]

El regidor del PSC, Josep Romaguera, va destacar la bona voluntat dels regidors locals, però va assegurar que no deixa de ser un detall.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/12/paga-extra-psc.mp3|titles=paga extra psc]

El punt es va aprovar amb els vots favorables de CiU, ERC i PP, i l’abstenció del PSC.

Recordem que a principis d’estiu, el president del Govern Espanyol, Mariano Rajoy, va anunciar que aquest any, els funcionaris de les tres administracions (central, autonòmica i local) no cobraran la paga extra de Nadal.

ÚLTIMES NOTÍCIES