IniciNoticiesSocietatEL BANC DELS ALIMENTS ENGEGA AVUI I DEMÀ UNA NOVA EDICIÓ DEL...

EL BANC DELS ALIMENTS ENGEGA AVUI I DEMÀ UNA NOVA EDICIÓ DEL GRAN RECAPTE. A TORDERA ELS ALIMENTS ES PODRAN PORTAR AL SUPERMERCAT DIA.

El Banc dels Aliments realitza avui i demà el Gran Recapte. Per això, fa una crida a la solidaritat als ciutadans perquè col·laborin en la fita de superar els 1’4 milions de quilos que es fixen com a objectiu. Els organitzadors recorden que els darrers anys, el nombre d’usuaris ha crescut entre un 10 i un 30%, mentre que els aportacions de la UE s’han reduït a la meitat. Al Gran Recapte s’hi podrà contribuir aportant aliments als més de 1000 punts que hi haurà en entitats socials, mercats municipals i més de 20 cadenes de supermercats d’arreu de Catalunya que hi col·laboren. A Tordera els aliments es podran portar al supermercat DIA, situat al Camí Ral 113. Llegums, llet, conserves i oli són els productes més importants perquè són de gran valor nutritiu i bàsics per a l’alimentació de les persones, segons ha indicat una voluntària de l’iniciativa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/recapte-aliments-1.mp3|titles=recapte aliments 1]

La responsable de comunicació del banc dels aliments, Isabel Bosch assenyala que els aliments seran repartits entre les entitats receptores i aquestes les distribueixen entre els col·lectius més desafavorits.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/recapte-aliments-2.mp3|titles=recapte aliments 2]

Per més informació podeu accedir al web www.bancdelsaliments.org, on també es poden donar aliments via internet i fer donatius per a la campanya.

ÚLTIMES NOTÍCIES