IniciNoticiesCulturaRÀDIO TORDERA ENGEGA EL PRIMER CONCURS DE POESIA INFANTIL I JUVENIL AMB...

RÀDIO TORDERA ENGEGA EL PRIMER CONCURS DE POESIA INFANTIL I JUVENIL AMB 60 TREBALLS PARTICIPANTS. AVUI ES REALITZARÀ L’ENTREGA DE PREMIS A LA BIBLIOTECA.

Ràdio Tordera farà entrega avui dels premis del I concurs de poesia infantil i juvenil. L’organitzador, Joan Madrid explica que davant la negativa de l’associació de gent gran de l’esplai de continuar amb el tradicional concurs de poesia i rapsodes,  l’emissora municipal ha decidit engegar un nou concurs adreçat a nens i nenes de 6 a 18 anys. Segons Joan Madrid la voluntat és poder ampliar el concurs a adults i rapsodes en properes edicions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/concurs-poesia-1.mp3|titles=concurs poesia 1]

Un total de 60 poesies participen en el concurs dividit en tres categories de 7 a 10 anys, d’11 a 14 anys i de 15 a 18 anys. L’entrega de premis s’iniciarà un cop finalitzi l’hora del conte, a càrrec de Carles Alcoy titulat “Contes del fred”. La lectura del conte començarà a les 6 de la tarda. Escoltem Joan Madrid.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/concurs-poesia-2.mp3|titles=concurs poesia 2]

L’entrega de premis del primer concurs de poesia, organitzat per Ràdio Tordera serà avui a les 7 de la tarda, a la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES