IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIVENDRES, NOVA NIT AINDA AMB CIRC I DANSA...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIVENDRES, NOVA NIT AINDA AMB CIRC I DANSA SOTA EL TÍTOL MUDA. I DESPRÉS ZONA POSTDATA. D’ALTRA BANDA HI HAURÀ CANVI DE PROGRAMACIÓ FAMILIAR AMB LA PROJECCIÓ DE BRAVE ENLLOC DE KERITY I LA CASA DE CONTES.

L’últim divendres del mes de novembre toca una nova nit Ainda, adreçada especialment a públic jove. Després de l’anterior proposta, protagonitzada per la música dels Ual·la! i d’El Niño de la Hipoteca, en aquesta ocasió els protagonistes són dos altres gèneres: el circ i la dansa.

Repartida en dos espais diferents, l’espectacle “Muda” vol ser una aproximació a una nova manera de veure i viure un espectacle. A la plaça de Miquel Martí i Pol tindrà lloc la primera proposta: “Pelat”, un espectacle interpretat per Joan Català Carrasco i creat a partir d’observar el treball artesanal. Joan Català és un artista de circ i de moviment que ha recorregut Europa amb diferents espectacles de la mà del Cirkus Klezmer o la companyia Daraomai.

El recorregut continuarà a la Sala Gran del Teatre Clavé amb una segona proposta que agafa el nom de la pell abandonada pels artròpodes després de la muda: “Exúvia”. Un espectacle d’uns 30 minuts creat aquest 2012 i interpretat per Johnny Torres amb ben poca cosa: unes cadires, una bombeta i una corda.

Finalment, la nit Ainda acabarà amb la Zona Postdata, en aquest cas en una nova ubicació: la Cafeteria del Teatre. Organitzada per l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé, la Zona Postdata del proper 30 de novembre comptarà amb circ, monòlegs i projeccions audiovisuals. I la Cafeteria del Teatre també serà l’espai protagonista en l’hora prèvia a l’inici de Muda, lloc en el qual es podrà sopar o prendre alguna cosa per anar fent temps abans que arribin les 22:00h. El director del teatre clavé, Josep Navarro ens detalla les propostes d’aquest divendres.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/navarro-muda.mp3|titles=navarro muda]

Les entrades de “Muda” i la posterior Zona Postdata tenen un preu de 12€ per al públic en general, però els joves entre 13 i 21 anys que disposin del Carnet Ainda poden gaudir d’aquesta proposta per només 2€. I per aquest mateix col·lectiu, l’Associació d’Espectadors també els ofereix un sopar a la Cafeteria del Teatre a un preu reduït: entrepà + beguda = 3€.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé o reservar el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció. Per a reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72.

D’altra Banda, per incidents vinculats amb la distribució de la pel·lícula, finalment el dissabte 1 de desembre, dins el cicle familiar, no es projectarà Kerity i la casa dels contes, sinó que al seu lloc s’oferirà Brave (indomable) un film d’animació de Pixar i Disney.

Brave s’ha estrenat aquest any 2012 i està ambientat en terrer escoceses. La pel·lícula es projectarà en castellà el proper dissabte, a les 6 de la tarda. Com ja és habitual en els espectacles del cicle familiar, els establiments adherits a l’associació de comerciants de Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES