IniciNoticiesEntitatsRÀDIO TORDERA PREPARA PER EL DIA 14 DE DESEMBRE UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL...

RÀDIO TORDERA PREPARA PER EL DIA 14 DE DESEMBRE UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL AMB 30 ENTREVISTES I UN SOPAR. SERÀ LA CELEBRACIÓ FINAL DELS 30 ANYS DE L’EMISSORA.

Ràdio Tordera prepara la celebració final de commemoració del 30è aniversari de l’emissora. Al llarg d’aquest any ja s’han dut a terme diferents activitats i col·laboracions, que conclouran el divendres, 14 de desembre, amb una programació especial i un sopar. La part més radiofònica la protagonitzaran un conjunt de 30 entrevistes a diferents personalitats de Tordera, ambientades amb la música de les últimes tres dècades. Ens en dóna més detalls el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/30-anys-RT-11.mp3|titles=30 anys RT 1]

Al vespre serà el moment de la celebració més festiva. S’ha preparat un sopar al restaurant Ca la Maria. Els tiquets ja estan a la venda al preu de 20 euros per persona. Es poden adquirir fins el dia 5 de desembre, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda als estudis de la ràdio, situats a la Plaça de l’Església. Després de sopar hi haurà música amb el Dj Miki Pujol. No hi faltaran els temes més rellevants dels últims 30 anys. Albert Sabater explica que el sopar vol ser un punt de trobada entre la gent.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/30-anys-RT-21.mp3|titles=30 anys RT 2]

Davant la difícil situació que viuen actualment molts mitjans de comunicació, Sabater destaca la importància de poder celebrar els 30 anys de l’emissora.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/30-anys-RT-31.mp3|titles=30 anys RT 3]

Els assistents al sopar dels 30 anys tindran a la seva disposició un servei gratuït d’autocar des de la ràdio fins al restaurant. La sortida serà a Sant Pere i després farà parada a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES