IniciNoticiesEntitatsL’ENTITAT COUNTRY LINE DANCE SENSE FRONTERES RECULL 500 JOGUINES NOVES PER ALS...

L’ENTITAT COUNTRY LINE DANCE SENSE FRONTERES RECULL 500 JOGUINES NOVES PER ALS NENS I NENES MÉS NECESSITATS.

L’entitat Country Line Dance sense fronteres de Tordera va aplegar, aquest passat dissabte, prop de 800 persones a la Pista de l’Amistat en la festa solidària de recollida de joguines. Sota el lema “1000 regals per 1000 somriures” van aconseguir recollir unes 500 joguines, amb l’objectiu que cap nen es quedi sense regals aquestes festes nadalenques. La portaveu de l’entitat a Tordera, Vanesa Garcia, valora molt satisfeta la festa d’aquest dissabte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/balanç-festa-joguines-1.mp3|titles=balanç festa joguines 1]

La Creu Roja és qui repartirà aquestes joguines entre els nens i nenes més necessitats. Vanesa Garcia diu que no esperaran un any per tornar a fer una festa com aquesta.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/balanç-festa-joguines-2.mp3|titles=balanç festa joguines 2]

La festa solidària de l’entitat “Country Line Dance sense fronteres” va comptar amb música, maquillatge infantil, contes, un concurs de pastissos, una xocolatada amenitzada per la colla de diables de Tordera, una ballada Country i discoteca mòbil. A més, es va fer el sorteig d’una panera entre tots els assistents que van portar una joguina nova.

ÚLTIMES NOTÍCIES