IniciNoticiesPolíticaLA MINISTRA DE FOMENT ANUNCIA QUE DESTINARAN 3 MILIONS D’EUROS A REBAIXAR...

LA MINISTRA DE FOMENT ANUNCIA QUE DESTINARAN 3 MILIONS D’EUROS A REBAIXAR ELS PREUS DELS PEATGES DE L’AP-7 MENTRE DURIN LES OBRES DE LA N-II.

La ministra de Foment, Ana Pastor,va anunciar ahir a Lloret de Mar durant una trobada amb empresaris que dilluns vinent el PP presentarà una esmena als pressupostos de l’Estat de 2013, on es destinaran 3 milions d’euros a rebaixar els preus dels peatges de l’AP-7 mentre durin les obres de la N-II. Pastor va explicar que estan estudiant quins vehicles es podran beneficiar dels descomptes i va avançar que l’objectiu de la mesura -que cal negociar amb la concessionària- és “descongestionar” la nacional.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/pastor-1.mp3|titles=pastor 1]

La ministra de Foment, Ana Pastor, diu que fan “tot el que es pot” per invertir en l’N-II i que és conscient que “no és suficient”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/pastor-2.mp3|titles=pastor 2]

La ministra també va anunciar que l’alta velocitat arribarà a Girona al gener. La ministra ha detallat que hi haurà setze freqüències diàries. Alguns trens cobriran el trajecte entre Madrid i la frontera francesa (caldrà aturar-se a Figueres per canviar de comboi) i d’altres connectaran les quatre capitals catalanes. El trajecte Barcelona-Girona es farà amb 40 minuts i fins a Figueres durarà 55.

ÚLTIMES NOTÍCIES