IniciNoticiesEntitatsDILLUNS VINENT ES PRESENTA A TORDERA LA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA.

DILLUNS VINENT ES PRESENTA A TORDERA LA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA.

El proper dilluns, 26 de novembre es farà la presentació de la plataforma d’ afectats per la hipoteca a Tordera. L’acte consistirà amb la xerrada “Execució hipotecària, procediment i alternatives” a càrrec del president de la comissió de drets humans del col·legi d’advocats de Girona, Martí Batllori. La portaveu de la plataforma, Marta Afuera ens dóna detalls de la presentació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/plataforma-hipoteca-1.mp3|titles=plataforma hipoteca 1]

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i els advocats consideren del tot insuficients les mesures del govern espanyol per frenar els desnonaments perquè no en salvaran la majoria d’afectats. Afectats per execucions hipotecàries i desnonaments han entregat un escrit aquest dilluns als jutjats de Barcelona demanant que s’aturin els processos, fins que hi hagi una actuació del govern espanyol per frenar el drama dels que es queden sense casa. Segons la portaveu de la PAH, Marta Afuera, les circumstàncies actuals fan possible paralitzar de forma immediata els desnonaments.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/plataforma-hipoteca-2.mp3|titles=plataforma hipoteca 2]

La presentació de la plataforma d’afectats per la Hipoteca a Tordera serà el proper dilluns, 26 de novembre a les 7 de la tarda, a la biblioteca.