IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA OFEREIX UNA EXPOSICIÓ SOBRE LA FIGURA DE MARIA AURÈLIA CAPMANY,...

LA BIBLIOTECA OFEREIX UNA EXPOSICIÓ SOBRE LA FIGURA DE MARIA AURÈLIA CAPMANY, EN MOTIU DEL 20è ANIVERSARI DE LA SEVA MORT

La biblioteca de Tordera presenta aquest mes de novembre, una exposició sobre Maria Aurèlia Capmany, en motiu del 20è aniversari de la seva mort. L’exposició Maria Aurèlia Capmany: dona, escriptora i ciutadana s’afegeix als actes d’homenatge amb motiu del 20è aniversari de la seva mort amb l’objectiu de recordar-la i donar-la a conèixer a les noves generacions. L’exposició consta de nou plafons que, d’entrada, destaquen la seva personalitat polièdrica en tant que pionera del feminisme de postguerra, autora literària i referent generacional. Ho explica la directora de la biblioteca, Silvia Anfronts.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/exposicio-biblioteca.mp3|titles=exposicio biblioteca]

A l’exposició també es relaten els seus orígens i el pas per l’Institut-Escola de la Generalitat, el daltabaix de la guerra i la postguerra, la fundació de l’Escola d’Art Dramàtic Adrià Gual, l’esclat editorial dels seixanta i la culminació de la seva llarga trajectòria ciutadana com a regidora de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. A part, una taula de documentació permet consultar les seves obres completes, editades en set volums. L’exposició es podrà visitar fins al 30 de novembre en l’horari habitual de la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES