IniciNoticiesPolíticaEL CONSELLER D’INTERIOR FELIP PUIG FA CAMPANYA A TORDERA I ANALITZA LA...

EL CONSELLER D’INTERIOR FELIP PUIG FA CAMPANYA A TORDERA I ANALITZA LA VAGA GENERAL I LA PROSTITUCIÓ A LA N-II.

Foto: CiU Tordera

El Conseller d’Interior, Felip Puig, va visitar ahir el nostre municipi. Durant tot el matí, va passejar pel mercat amb la voluntat d’explicar a la gent aquesta aposta tant ferma de CiU per l’Estat Propi i, a la vegada, defensar Artur Mas i l’expresident Jordi Pujol de les acusacions de corrupció que va destapar la setmana passada el diari El Mundo. En declaracions a Ràdio Tordera, Puig va expressar les sensacions que li deixa fins a dia d’avui aquesta campanya electoral.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/felip-puig-1.mp3|titles=felip puig 1]

Felip Puig creu que els últims incidents de la vaga general del dia 14 de novembre i les acusacions de corrupció cap al president Mas i l’expresident Pujol no faran canviar el sentit del vot a la gent.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/felip-puig-2.mp3|titles=felip puig 2]

Com a Conseller d’Interior, pel que fa a la problemàtica de la prostitució a la carretera N-II, al seu pas per Tordera, Felip Puig considera que aquest exercici s’ha d’eradicar de l’espai públic. També explica com va anar la reunió amb noies del Maresme i La Selva, que fa unes setmanes van criticar un assetjament per part dels Mossos.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/felip-puig-3.mp3|titles=felip puig 3]

Aquest proper divendres, 23 de novembre, CiU celebrarà el Míting Final de campanya al Palau Sant Jordi de Barcelona. Hi haurà servei d’autocar des de Tordera. Per reservar plaça ho podeu fer a l’adreça de correu electrònic ciutordera@gmail.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES