IniciNoticiesPolíticaEL PSC DE TORDERA ALERTA EN UNA XERRADA COM LES RETALLADES ESTAN...

EL PSC DE TORDERA ALERTA EN UNA XERRADA COM LES RETALLADES ESTAN ENFONSANT LA SANITAT PÚBLICA CATALANA, EL PRIMER VALOR DE LA NOSTRA SOCIETAT.

El PSC de Tordera va celebrar, aquest passat divendres, un nou acte electoral. Josep Rueda, veí de Tordera, regidor a l’Ajuntament de Palafolls i candidat al Parlament de Catalunya, va oferir una xerrada per parlar de la situació sanitària a Catalunya i de les retallades de CiU i el PP. Des del PSC lamenten que la bandera sigui més protagonista que no pas la difícil situació econòmica que viu actualment la majoria de la població. Rueda recorda el missatge que des dels socialistes de Catalunya volen fer arribar a la gent.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/josep-rueda-1.mp3|titles=josep rueda 1]

Josep Rueda destaca quins aspectes de la nostra comarca cal millorar a nivell sanitari.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/josep-rueda-2.mp3|titles=josep rueda 2]

A la xerrada també hi va assistir l’Alcalde de Pineda i Primer Secretari del PSC al Maresme, Xavier Amor. Amor va expressar les sensacions que tenen des del partit a una setmana de celebrar-se els comicis electorals.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/xavier-amor-1.mp3|titles=xavier amor 1]

Xavier Amor diu que estan treballant molt a tota la comarca per tal de mantenir, com a mínim, els resultats de les eleccions de fa dos anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/xavier-amor-2.mp3|titles=xavier amor 2]

La xerrada de divendres, centrada en les retallades a la sanitat, es va dur a terme al local social del veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí i va ser presentat pel regidor del PSC al nostre municipi, Josep Romaguera.

ÚLTIMES NOTÍCIES