IniciNoticiesPolíticaEL PRESIDENT PROVINCIAL DEL PP, ANTONI BOSCH, ASSEGURA QUE LA PREOCUPACIÓ DE...

EL PRESIDENT PROVINCIAL DEL PP, ANTONI BOSCH, ASSEGURA QUE LA PREOCUPACIÓ DE LA GENT NO ÉS LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, SINÓ COM SORTIR DE LA CRISI.

Foto: Javier Caballero

El Partit Popular de Tordera ha continuat, aquest diumenge el matí, la seva campanya electoral de proximitat. El President Provincial del partit, Antoni Bosch, ha visitat el mercat setmanal per tal de fer arribar les seves propostes a la gent i aconseguir suport de cara a les eleccions de diumenge vinent. Bosch es mostra satisfet amb la resposta de la gent i assegura que la seva preocupació no és la independència.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/antoni-bosch-1.mp3|titles=antoni bosch 1]

Antoni Bosch assegura que una de les línies que marcarà aquesta última setmana de campanya electoral és la trama de corrupció al voltant d’Artur Mas i Jordi Pujol, destapada la setmana passada pel diari El Mundo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/antoni-bosch-2.mp3|titles=antoni bosch 2]

Bosch diu que han hagut de plantejar la campanya al voltant de la independència, que no és com haurien volgut des del Partit Popular. Tot i així, es mostra convençut de fer un bon resultat en les eleccions de diumenge vinent.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/antoni-bosch-3.mp3|titles=antoni bosch 3]

Antoni Bosch va passejar pel mercat acompanyat de militants i els regidors del PP al nostre municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES