IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ ESTRENA AQUEST CAP DE SETMANA “ELS CONVIDATS” OBRA ESCRITA...

EL TEATRE CLAVÉ ESTRENA AQUEST CAP DE SETMANA “ELS CONVIDATS” OBRA ESCRITA PER EN ROGER SIMEON.

Aquest cap de setmana, el Teatre Clavé s’estrena “Els convidats”, un text de Roger Simeon interpretat per Carles Vendrell i Pako Márquez. “ Els convidats” explica la història de l’Ernest i en Miquel, dos companys de pis que amb l’arribada d’uns convidats altera la seva monotonia i enfronta els personatges amb el trencament de la seva rutina. Roger Simeon ens fa cinc cèntims sobre l’obra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/11/els-convidats1.mp3|titles=els convidats]

Els Convidats està escrita per en Roger Simeon; dirigida per en Josep Navarro, interpretada per en Carles Vendrell i en Pako Márquez, i produïda per la Fundació Teatre Clavé. En la fitxa artística també hi figuren la Paz Hueso (coreografia i moviment), la Laia Encinas (vestuari i attrezzo), en Manu Pérez (il·luminació) i en Xavi Palomera (fotografia).

Els convidats té una durada aproximada de 56 minuts i s’estrenarà avui a les 10 de la nit. Aquest cap de setmana se’n farà una segona funció: serà el diumenge 18 de novembre a les 19h. Les funcions tenen un aforament limitat a 100 persones.

Les entrades per Els convidats tenen un preu de 12€ per al públic general i de 9€ per als membres de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h) i des d’una hora abans de l’inici de la funció. Per a reserves, es pot trucar al telèfon 93 765 05 72.

ÚLTIMES NOTÍCIES